Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési és szállítási információ

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK

Termékeink többsége 5-7 munkanap szállítási határidővel rendelkezik. Egyes termékeknél lehetőség van 3 napos (express) gyártás igénylésére felár ellenében, melyet a termék oldalon lehet kiválasztani. Grafikai tervezés esetén ezen határidők a végleges grafika elfogadásától számítandóak.

A szállítási idők teljesülésének feltételei

- Ön a nyomdai anyagait a rendelés során feltölti oldalunkra

- a nyomdai anyagok az adatellenőrzéseken megfelelnek

- ha Ön az „előre utalás” fizetési módot választotta, a fizetés az anyagleadási vagy a jóváhagyási határidőn belül megtörténik.

Amennyiben a megadott határidők nem teljesülnek, úgy a megrendelés a következő munkanapra csúszik. Természetesen a szállítási garanciáink a megváltoztatott időpontra ugyanúgy érvényesek maradnak.

A SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Szállítási díjunk Magyarország teljes területén 1.590 Ft + Áfa, a megrendelés nagyságától és a szállítás típusától függetlenül.

20.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

FIZETÉS MÓDOK

Banki átutalás

Előre utalás esetén a megrendelés összegét cégünk bankszámlájára kérjük átutalni. A banki átutálás esetén, a megrendelés során meghatározott szállítási határidő akkor érvényes, ha az átutalt összeg a meghatározott jóváhagyási határidőkig számlánkra beérkezik. A gyártást csak a rendelés összegének beérkezését követően tudjuk elkezdeni.

Barion

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. 
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Paypal

A 192 millió aktív számlával rendelkező PayPal a világ több mint 200 országában bárki számára lehetővé teszi, hogy biztonságosan, kényelmesen és költséghatékonyan vásároljon.

Előnye, hogy a PayPal – hasonlóan a kereskedelmi bankokhoz – biztonságosan kezeli az információnkat. Az adatok erősen titkosított rendszerben (SSL, https) vannak kezelve.

A PayPal regisztrációval létrejön PayPal számlája, amelyhez társíthatja bankkártyáját (fontos, hogy ennek alkalmasnak kell lennie internetes fizetésre), így amikor vásárol az kártyás fizetésnek minősül.
 

Hogy működik a fizetés?

PayPal fizetési lehetőségek:

Amennyiben már rendelkezik PayPal fiókkal, a regisztrációkor megadott e-mail címet és jelszót szükséges megadni a fizetéshez. A fiókjához társított bankkártyával egyenlíthető ki az összeg.

Amennyiben nem rendelkezik PayPal regisztrációval, az alábbi adatokat szükséges megadni, így a PayPal fizetési rendszerét használva tudja kiegyenlíteni vásárlása összegét:

Country – Az ország ahol a bankkártyát kiállították

Card Number – A bankkártya száma

Expires – A bankkártya lejárati ideje hh/éé sorrendben

CSC – A kártya hátoldalán található háromjegyű biztonsági kód

First name – Keresztnév

Last name – Vezetéknév

Address line 1 – Cím (utca, házszám, ajtó stb.)

Address line 2 – Nem kötelezően kitöltendő mező

City – Város

State / Province / Region – Állam, tartomány, régió (megye)

Postal code – Irányítószám

Phone number – Telefonszám. (formátum pl. +36301234567)

E-mail – Az itt megadott e-mail címre érkezik a visszaigazolás

Password – Jelszó. (Abban az esetben szükséges megadni, ha regisztrálni szeretne.)

Confirm password – Jelszó megerősítése

Agree & Continue – Jóváhagyás

 

Utánvét

Ennél a fizetési módnál a terméket a kiszállításkor kell kifizetnie, így a gyártást nem hátráltatja. Futárnál lehetőség van készpénzes illetve bankkártyás fizetésre is.