Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Matrica,címke

Reklamáció:
Mivel minden esetben egyedi gyártásról van szó, termék csere vagy pénzvisszafizetés hibás teljesítés esetén lehetséges. pl nyomtatási hiba, szakadás, törés. Amennyiben az ügyfél küldött gyenge felbontású képet a nyomtatás felbontása nem lehet reklamációs ok!

Leírás és Paraméterek

Egyedi, különleges palackokat szeretne ajándékozni üzletfeleinek? A borok, pálinkák, sörök, ízesített olajok, ecetek, lekvárok számára keres palack vagy üveg címkéket? Az egyedi palack vagy üveg címke különösen alkalmas olyan vállalatok számára, amelyek különböző típusú folyadékokat gyártanak és forgalmaznak. Ön szenvedélyes borász, és szeretné, ha vásárlói első pillantásra felismernék ezt? Válasszon egyedi borcímkét a finom boraihoz, és tűnjön ki a versenytársak közül. A kicsi sörfőzdék esetében az egyedi címke szinte ugyanolyan fontos, mint maga a sör. Ízesített olajokat, finomított ecetet vagy házi likőrt árul? A tökéletes címkével, matricával mutassa meg, miért is válasszák az ügyfelek az Ön által készített kézműves terméket.

A minimális rendelhető mennyiség 100 db, amit kérés esetén kontúr vágni is tudunk. Könnyen felragasztható, öntapadós címkéket gyártunk, kiváló fotó minőséggel.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!