Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Névjegykártya

Reklamáció:
Mivel minden esetben egyedi gyártásról van szó, termék csere vagy pénzvisszafizetés hibás teljesítés esetén lehetséges. pl nyomtatási hiba, szakadás, törés. Amennyiben az ügyfél küldött gyenge felbontású képet a nyomtatás felbontása nem lehet reklamációs ok!

Leírás és Paraméterek

Egy cég vagy vállalkozás vezetői számára nagyon fontos az ügyfelekre és partnerekre tett első benyomás. Mi is lenne jobb eszköz egy megnyerő bemutatkozásra, mint egy igényesen megtervezett névjegykártya. Egyedi névjegykártyáján dekoratív formában megjelenítjük az Ön elérhetőségeit, nevét, a vállalatben betöltött funkcióját, hogy tárgyalópartnerére mindig pozitív benyomást tegyen. Választhat az Ön igényei szerint a különféle papírtípusok, méretek, betűszínek, nyomatok között.

Önnek milyen névjegykártyát készíthetünk? Akár az egyik, akár mindkét oldalon nyomtatva? Színes vagy fekete-fehér alapszínekben gondolkodik? Klasszikus vagy extravagáns stílusú névjegykártyát szeretne? A molinomost.hu online nyomda kollégái rövid határidővel elkészítik az Ön egyedi, különleges, dekoratív és reprezentatív névjegykártyáját.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!