Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zászló nyomtatás

Olyan speciális reklámhordozót keres, amely messziről látható és nagy figyelmet vonz? Az egyedi zászlók nagy forma választékban megtalálhatók a molinomost.hu webáruházban, így megtalálhatja a projektjéhez megfelelő zászlót, strandzászlót, reklám zászlót. De bármennyire is különböznek az egyes zászlók egymástól mindegyikben van valami közös: kiváló minőségben kivitelezett zászlók, minőségi alapanyagokra nyomva. Figyelemfelkeltő reklámfelületként használjon zászlókat cége logójával és grafikájával.
Függetlenül attól, hogy milyen célra kívánja megtervezni és használni saját egyedi hirdetési lobogóit, több alapváltozatot kínálunk, amelyek közül kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbbet.  A reklámzászlók különböző formátumban és méretben kaphatók, így minden alkalomra és az elrendezéstől függően kiválaszthatja a kívánt formát. Szeretné, ha cége épülete, rendezvénye messziről felismerhető legyen? Akkor a strandzászló a megfelelő választás. A zászlóink kíváló minőségű alapanyagból készülnek, így alkalmas mind gyenge, mind szélgazdag helyekre.

A zászló szövet ellenáll a fénynek, a szélnek és az időjárásnak, így hosszú távon biztosítják az Ön számára a megfelelő megjelenést. A strand zászlókat használhatjuk sporteseményeken vagy beltérben vásárokon, szállodákban egyaránt. A zászlók nagy előnye, hogy a hirdetési üzenetét minden oldalról láthatják látogatói.

Rendezés: